12

Blom's Quba Libre verrichtingskampioen NRPS

februari

Blom's Quba Libre (Quaprice x Lord Calando) - 12 februari 2012

De vijfjarige hengst Blom's Quba Libre K (Quaprice Z x Lord Calando x Voltaire) van Rinus Blom heeft op 22 februari een schitterend rapport gekregen na zijn drie-daags eindexamen van het NRPS-verrichtingsonderzoek.

"Het was drie dagen achter elkaar om half 6 opstaan om naar Ermelo te gaan en Quba Libre voor te stellen aan de commissies, maar het eindresultaat maakte het dubbel en dwars waard. Quba Libre werd benoemd als 'een springpaard met zeer veel mogelijkheden voor de toekomst als hij rustig de tijd krijgt om zich door te ontwikkelen'", schrijft Wendy Scholten op haar website.

"De hengstenkeuringscommissie en verrichtingscommissie keurden hem met plezier goed en Janny Morsink gaf me een compliment voor de wijze van voorstellen. Ze zei dat ze er van genoten had om te zien hoe ik bepaalde dingen rijtechnisch probeerde op te lossen in plaats van te verbloemen. Dat was erg leuk om te horen. Maar nog mooier is het enorm grote vertrouwen dat het NRPS in Blom's Quba Libre heeft. Hij werd ingeschreven met een Zeer Goed voor de algemene indruk! Een schitterend resultaat, vooral voor eigenaar Rinus Blom die de hengst op 2,5-jarige leeftijd aankocht."

RAPPORTAGE NRPS VERRICHTINGSONDERZOEK 2011/2012
Stap: Goed
Draf: Ruim voldoende
Galop: Zeer goed
Rijproef: Voldoende
Parcourssprong: Zeer goed
Techniek: Zeer goed
Vermogen: Zeer goed
Afdruk: Zeer goed
Karakter: Zeer goed
Stalgedrag: Goed
Algem. indruk: Zeer goed

Bron: www.wendyscholten.nl

« Terug