Hoeve De Grient beschikt over de volgende faciliteiten:

Adresgegevens Hoeve De Grient:

Hoeve De Grient B.V.
Hoevenseweg 34
4874 LW ETTEN-LEUR
Tel: 076-5014848

Rinus Blom:
Tel: 06-22555405
Email: info@hoevedegrient.com

Ralph van Venrooij (stalmanager):
Tel: 06-50622331
Email: ralph@hoevedegrient.nl

Welkom bij Hoeve De Grient

Hoeve de Grient B.V. is een spring- en handelsstal die zich richt op het in- en verkopen van beloftevolle springpaarden. De springpaarden bij Hoeve De Grient krijgen de tijd zich te ontplooien en uit te groeien tot fijn te rijden springpaarden.

Aankoop springpaarden

Hoeve De Grient is continue op zoek naar (jonge) springpaarden om deze vervolgens op te leiden tot op (inter)nationaal niveau. Bij aanschaf van de springpaarden worden zeer hoge eisen gesteld aan fysieke en psychische aspecten. Kortom: het type, de uitstraling, karakter en wijze van springen en bewegen.

Verkoop springpaarden

Bij Hoeve de Grient worden regelmatig springpaarden te koop aangeboden. Al onze springpaarden hebben een gedegen opleiding genoten en worden door professionele ruiters getraind. Doel is om klanten fijn na te rijden springpaarden te kunnen aanbieden.

Jumping Etten-Leur

Op de terreinen van Hoeve De Grient worden jaarlijks diverse wedstrijden georganiseerd, met als hoogtepunt Jumping Etten-Leur. Vier dagen lang worden er springrubrieken georganiseerd voor hunters, 4- tot en met 7-jarige springpaarden en nationale combinaties, naast de gebruikelijke klasse B tot en met ZZ. Voor meer informatie: www.jumpingettenleur.nl.

Verkeersschool Blom

Tot de company, waarvan Hoeve de Grient deel van uitmaakt, behoort ook Verkeersschool Blom, waar u terecht kunt voor alle denkbare rijbewijzen. Door de jarenlange ervaring van Verkeerschool Blom met klanten uit de paardenwereld en de zeer grote eigen ervaring met het vervoer van paarden is verkeersschool Blom bij uitstek het opleidingscentrum voor ruiters en medewerkers die het vervoer van paarden per trailer (E achter B) en/of vrachtwagen (rijbewijs C) verzorgen. Voor meer informatie: www.verkeersschoolblom.nl.